BILLAKKERING

ERFARING | TRYGGHET | KVALITET

BILLAKKERING I OSLO OMEGN

Vi har behandlet over 80.000 skader siden 1971. Den erfaringen kommer våre kunder tilgode gjennom at vi håndterer alle kunder og deres biler med topp service. Dette er grunnen til at MK har noen av de mest fornøyde privat- og bedrifts-kunder, som igjen anbefaler oss videre.

Vi bruker topp moderne lakkeringsteknologi, og har drivende dyktige fagfolk, som sørger for at prosessen går både raskt og skånsomt. Velg dyktige fagfolk for lakkering, velg Markveien Karosseri.

SPOTLAKKERING

Kantkjørte felger? La oss gjøre jobben! – Sett inn bilde “lakkering av felger” Vi reparerer lakkskader på felg. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Vi tilbyr: Godkjent felgreparasjon (TÜV/Tyskland). Fjerning og utbedring av fortauskantskader Profesjonell reparasjon av høyglansfelger.

KONTAKT OSS FOR TIMEBESTILLING
Tlf 22 22 22 22

BILLAKKERING

Kantkjørte felger? La oss gjøre jobben! – Sett inn bilde “lakkering av felger” Vi reparerer lakkskader på felg. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Vi tilbyr: Godkjent felgreparasjon (TÜV/Tyskland) Fjerning og utbedring av fortauskantskader Profesjonell reparasjon av høyglansfelger