Personvernerklæring

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?
Det er alle former for informasjon som kan identifisere en person, f.eks navn, epost, tlfnummer og IP-adresse.


HVORFOR HENTER VI INN PERSONOPPLYSNINGER?
Vi henter inn personopplysninger om deg for å ha muligheten til å kontakte deg og gi tilbud gjennom annonser.


HVORDAN SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER
De opplysningene vi samler inn, samles inn via kontaktskjemaet vårt. Vi samler kun inn info som navn, epost, og tlfnummer.


HVEM HAR TILGANG TIL PERSONDATAENE?
Vi er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og at de personopplysninger vi behandler ikke misbrukes eller kommer på avveie. Vi selger aldri din persondata videre til tredjepersoner.

HVOR LENGE LAGRER VI DATA?
Vi oppbevarer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det formål de ble innhentet for. Dette betyr at vi kan beholde din persondata i en lengre periode etter din siste interaksjon med oss, men opplysningene blir slettet når vi ikke lenger ser det nødvendig.

DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING
Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til og hvor lenge de blir lagret. Du har også rett til å be om endring av dine opplysninger om de vi har lagret er ukorrekte.
Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom du skulle ønske dette.
Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet.

Datatilsynet
www.datatilsynet.no

 

BRUK AV COOKIES

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) – for å hjelpe nettstedet å gi deg en bedre brukeropplevelse. Cookies brukes til å beholde brukerpreferanser og gi anonymiserte sporingsdata til tredjepartsapplikasjoner som Google Analytics. Cookiene vil gjøre din surfingopplevels bedre.
Du kan velge å deaktivere cookies på denne og andre sider. Her kan du se hvordan du gjør det i din nettleser

 

Kontakt oss om det skulle være noen spørsmål.

Vi har stor kapasitet og kort ventetid. Kontakt oss i dag

Adresse

Ensjøveien 11,
0655 Oslo,

Åpningstider

Mandag - Fredag
07.00 - 16.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Kontakt oss

Telefon:
23 24 44 30
E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Godkjent Statens Vegvesen  mester logo transparent 300x251  nbf logo

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne! Husk å fylle ut alle feltene.