SIKKER BILSKADEREP.

ERFARING | TRYGGHET | KVALITET

Sikre-bilskadereperasjoner

VI UTFØRER SIKRE BILSKADEREPERASJONER

Markveien Karosseri arbeider med sikre bilskadereparasjoner som skal sikre at bilens originale sikkerhet ivaretas i forbindelse med alle reparasjoner. Alle bilprodusenter har utarbeidet teknisk informasjon og reparasjonsmanualer, og det er viktig for oss å følge de kravene om å etterleve produsentens anvisninger.

Våre bilopprettere er oppdatert på den siste teknologien og kravene de ulike bilmerkene stiller overfor til biloppretting. 

Vi utfører presisjonsarbeid av høy klasse og sørger for at bilen kommer i akkurat den samme sikre tilstanden den var i før skaden.  

GJENOPPBYGGET MED SIKRE BILSKADEREPERARASJONER

Bildeserie av en frontskadet VW Touran viser hvordan vi bygger den opp igjen. Her bruker vi de samme metodene, maskiner og utstyr som hovedbilprodusenten gjør når de bygger rammen til bilen. Når vi skal gjenoppbygge bilen til samme stand som den var i før en skade gjør vi det på lik måte som bilprodusenten. Se på bildene for å se gjenoppbyggingen.

Bilen blir gjenfødt hos Markveien Karosseri! 

KONTAKT OSS FOR TIMEBESTILLING
Tlf 23 24 44 30

SIKRE BILSKADEREP. KAROSSERI

Mercedes Benz med karroseriskade på venstre side. Se bildeserien fra skade til ferdig gjenoppbygget bil etter bilfabrikatens forskrifter. Blir god som ny!