BILSKADE TAKSERING

ERFARING | TRYGGHET | KVALITET

TAKSERING AV BILSKADE

–  Gratis bilskade taksering 

Markveien Karosseri tar imot skader som omfattes av forsikringen din, uavhengig hvilket forsikringsselskap du benytter. Vi utfører taksering og benytter forsikringsbransjens (DBS) takstsystem. Trenger bilen din ny rute får du også gjort det hos oss.

Vi har avtaler med alle forsikringsselskaper, drosjenæringen, offentlige tjenestebiler, og noen av de største bilforhandlerne i Oslo. For enkel saksgang i din skadesak, ta kontakt med ditt forsikringsselskap og meld skade før taksering.

Vi hjelper deg med alt når uhellet har vært ute. Hos oss får du taksert bilen mens du venter og har du leiebilavtale gjennom din forsikring sørger vi for at en leiebil står klar når du leverer bilen din til reparasjon.

De aller fleste lurer på om bilen blir like fin igjen etter reparasjonen. Det blir den selvfølgelig, men viktigere er det at bilen blir like sikker som før. Hvem som helst kan sørge for at den ser like fin ut på overflaten, men ikke alle kjenner til hvordan din bil skal repareres for å opprettholde det aktive og passive sikkerhetsnivået. Det er derfor ikke likegyldig hvem du overlater bilen din til. Vi garanterer at bilen din blir like sikker etter skaden som før skaden.

Vi avtaler på forhåndspris på skader som eventuelt ikke dekkes av forsikringsselskapet.