VI ER MARKVEIEN KAROSSERI

ERFARING | TRYGGHET | KVALITET

KONTAKT OSS FOR TIMEBESTILLING
Tlf 23 24 44 30
godkjent-300x277

ET AV OSLOS LEDENDE SKADEVERKSTED

Markveien Karosseri har i snart 50 år levert kvalitet i alle ledd, og har fornøyde kunder over hele Østlandet! 

Daglig leder Steinar Syversen var kun 23 år da han grunnla Markveien Karosseri i Markveien i Oslo. Etterspørselen etter biloppretting hos Steinar lot ikke vente på seg, og bedriften vokse raskt i både oppdrag og ansatte.

I dag holder Markveien Karosseri til på Ensjø hvor man har over 3.000 kvadratmeter med skadeverksted. Her brukes det kun den siste teknologien for sikre bilreperasjoner som omfatter skade- og lakkeringsverkstedet. Dette er fordi vi alltid strever for å ligge foran bransjen og ikke minst for at vi skal kunne gi de beste og tryggeste bilreperasjonene.

Våre faglige dyktige medarbeidere sendes jevnlig på kurs, slik at vi som bedrift alltid kan holde oss oppdaterte i bransjen, og dermed kunne bidra til enda fornøyde kunder.  

Som bedrift er vi opptatt av å ta godt vare på våre kunder. Det være seg privatpersoner, bedrifter eller offentlige etater. Dette gjør vi gjennom at vi aldri går i kompromiss med kvalitet, og utfører all biloppretting etter bilfabrikatens krav og retningslinjer.    

I tillegg til å være et lakkering og opprettingsverksted for personbiler, hjelper vi også våre kunder med dekk og felger, firehjulskontroll, kalibrering av alle sensorer og ikke minst spotrepair og spotlakkering.

For oss handler det om en stolthet til yrket hvor vi har grunnleggende respekt for hver eneste kunde. Det tror vi er nøkkelen til at vi stadig fortsetter å vokse, både i form av fornøyde kunder, forsikringsselskaper og lojale kompetente ansatte.