• Billakkering siden 1971

    Billakkering
    siden 1971

Billakkering i Oslo omegn

Vi har behandlet over 40.000 skader siden 1971. Den erfaringen kommer våre kunder tilgode gjennom at vi håndterer alle kunder og deres biler med topp service. Det er av en grunn at MK har noen av de mest fornøyde privat og bedriftskunder som anbefaler oss videre.

Vi bruker topp moderne lakkeringsteknologi, og har rivende dyktige fagfolk som sørger for at prosessen går både raskt og skånsomt. Velg dyktige fagfolk for lakkering, velg Markveien Karosseri.

 

 

Lakkering av felger

Lakkering av felger

Kantkjørte felger? La oss gjøre jobben! - Sett inn bilde “lakkering av felger” Vi reparerer lakkskader på felg. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Vi tilbyr: Godkjent felgreparasjon (TÜV/Tyskland) Fjerning og utbedring av fortauskantskader Profesjonell reparasjon av høyglansfelger

Ring oss i dag

Spottlakkering

Spottlakkering

Mange småskader kan enkelt behandles med moderne spotlakkering som er en rask og rimelig metode som viser seg å være en optimal løsning for alle småskader. Hos oss kan vi behandle slike skader på dagen, slik at du kan kjøre hjem i egen bil etter arbeidsdagen. Vi låner såklart ut en av våre lånebiler mens bilen din er inne hos oss. Kontakt oss for smart spotlakkering idag!

Ring oss i dag

Priser på lakkering

Priser på lakkering

Ring oss, eller fyll ut kontaktskjema, så kommer vi raskt tilbake til deg med pris for reparasjon og lakkering av dine felger.

Ring oss i dag

Vi har stor kapasitet og kort ventetid. Kontakt oss i dag

Adresse

Ensjøveien 11,
0655 Oslo,

Åpningstider

Mandag - Fredag
07.00 - 16.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Kontakt oss

Telefon:
23 24 44 30
E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Godkjent Statens Vegvesen  mester logo transparent 300x251  nbf logo

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne! Husk å fylle ut alle feltene.